Õhtu kõige dramaatilisem jalgpallilahing toimus Pariisis, kus Prantsusmaa viigistas Iirimaaga lisaajal 1:1 ja pääses MMile. Otsustava viigivärava lõi seejuures William Gallas, kes sai väravasöödu Thierry Henrylt, kes mängis endale palli käega ette. Enne kui pall Henryle jõudis, oli veel ka suluseis.

Vaata videot:

Venemaa, kes oli Moskvas võitnud Sloveeniat 2:1, kaotas täna võõrsil 0:1 ja MMile ei pääse. Sloveenidele otsustava võiduvärava lõi Zlatko Dedic 44. minutil. Venelased lõpetasid tänase kohtumise seejuures üheksakesi.

Kreeka, kes oli koduväljakul peetud avamängus teinud Ukrainaga 0:0viigi, võitis täna Donetskis 1:0. Ainsa värava lõi Dimitris Salpigidis31. minutil.

Neljanda Euroopa meeskonnana tagas täna pääsu MMile Portugal, kes alistas võõrsil Bosnia ja Hertsegoviina Raul Meirelese väravast 1:0.

Alžeeria võitis täna Aafrika tsoonis peetud lisamängus Egiptust 1:0. Neutraalsel pinnalSudaanis toimunud kohtumises tõi alžeerlastele võidu Anthar Yahia 40. minuti värav.

Viimane, 32. finalist selgus Eesti aja järgi kell 3 öösel, kuiMontevideos lõppes Uruguay ja Costa Rica kohtumine. Avamängu 1:0 võitnudUruguay tegi koduväljakul 1:1 viigi ja pääses MMile.

Tulemused:

Ukraina 0:1 Kreeka

Sloveenia 1:0 Venemaa 

Bosnia ja Hertsegoviina 0:1 Portugal 

Prantsusmaa 1:1 Iirimaa

Egiptus 0:1 Alžeeria

Uruguay - Costa-Rica 1:1
MM-finaalturniiri alagruppide loosimine toimub 4. detsembril Kaplinnas.

Seni on koha MM-il taganud Holland, Inglismaa, Hispaania, Saksamaa, Taani, Serbia, Itaalia, Šveits, Slovakkia, Brasiilia, Paraguay, Tšiili, Argentina, Mehhiko, USA, Honduras, Lõuna-Aafrika Vabariik, Ghana, Elevandiluurannik, Nigeeria, Kamerun, Austraalia, Jaapan, Lõuna-Korea, Põhja-Korea ja Uus-Meremaa.