"Olen juba kolmest tööpakkumisest loobunud," ütles portugallane intervjuus telekanalile beIn Sports.

Mourinho kaitses intervjuus ka oma palju kriitikat saanud mängustiili. Üheks kritiseerijaks on aastate jooksul olnud endine Manchester Unitedi paremkaitsja Gary Neville.

"Gary Neville ei tea minu mängufilosoofiat," sõnas Mourinho. "Minu filosoofia sõltub asjaoludest. Tahaksin minna klubisse ja omada samasid võimalusi juhendamiseks nagu on Jürgen Kloppil Liverpoolis ja Pep Guardiolal Manchester Citys."

Mourinho langes Unitedis paljude inimeste kriitika alla ka seetõttu, et rääkis pärast mänge avalikult oma mängijate vigadest. "Hiljuti, kui veel treener olin, tuli üks mängija minu juurde ning palus viisakalt, et kas saaksin teda kritiseerida omavahelises vestluses ning mitte avalikult."

"Küsisin temalt, et miks?" jätkas Mourinho. "Mängija tõi põhjuseks enda maine ja lisas, et tunneb end ebamugavalt, kui teda klubikaaslaste ees kritiseeritakse. Tänapäeval peab olema väga teadlik sellest, kuidas oma mängijad lugeda."

Mourinho lisas, et tema juhendamisstiil sõltub klubist, kus ta parasjagu töötab ning eitas, et tema meeskonnad "pargivad bussi." "Kas teate, millal hakkas pihta jutt, et minu meeskond pargib bussi? See oli Madridi Reali ajal, kui me võitsime Hispaania liiga, kogudes 100 punkti ja lüües rekordilised 106 väravat."

55-aastane portugallane vihjas intervjuus, et probleemid Manchester Unitedis oli põhjustatud klubi juhtkonna poolt, kes ei toetanud tema otsuseid.

"Manchester City ei olnud Pep Guardiola esimese hooaja jooksul meister. Järgmisel hooajal tegi Guardiola häid otsuseid, kuid neid toetas ka klubi. Ta müüs suvel neli äärekaitsjat, aga ostis samuti neli äärekaitsjat."

"Mitu praegust mängijat oli Liverpoolis enne Jürgen Kloppi tulekut?" jätkas portugallane. "Kui sa oled peatreener ja saad valida mängijaid vastavalt enda mängujoonistele, on see üks asi. Teine asi on see, kui sul pole sellist võimalust."