Inglismaa ja Bulgaaria kohtumist jäi varjutama kodupubliku rassistlik käitumine, mille tõttu tuli kohtunikul avapoolajal mäng kahel korral pooleli jätta. Esimene seisak tehti 28. minutil inglaste 2:0 eduseisus, mil staadioni teadustajal tuli publikut ähvardada, et kui fännide rassistlik käitumine ei lõpe, jäetakse mäng pooleli.

Teistkordselt peatas kohtunik matši 43. minutil. Pärast Inglismaa peatreeneri Gareth Southgate`iga arupidamist lasi vilemees kohtumisel siiski jätkuda.

Mängu selgelt domineerinud inglaste väravad lõid kahel korral sihile jõudnud Ross Barkley ja Raheem Sterling ning korra skoorinud Marcus Rashford ja Harry Kane.

Inglismaa juhib nüüd A-alagruppi 15 punktiga. Tšehhil on 12 ja Kosovol 11 silma, Bulgaaria jätkab vaid 3 punktiga.

B-alagrupis võttis liidermeeskond Ukraina oma koduväljakul magusa 2:1 võidu Portugali üle ja tagas EM-pääsme. Avapoolajal viisid Roman Jaremtšuk ja Andri Jarmolenko ukrainlased kahe väravaga ette, 20 minutit enne lõppu vähendas Cristiano Ronaldo penaltist kaotusseisu.

Ukrainal on liidrina 19 punkti, mängu vähem pidanud Portugalil ja Serbial on vastavalt 11 ja 10 punkti. Otse EMile saavad iga grupi kaks paremat.

H-alagrupis tegid liidrid Prantsusmaa ja Türgi 1:1 viigi. Olivier Giroud 76. minuti juhtvärava järel päästis türklastele lõpuminutitel punkti Yalcin Ayhan. Mõlemal meeskonnal on nüüd 19 punkti. Island, kes alistas täna Andorra 2:0, on 15 silmaga kolmas.

Tulemused:
A-alagrupp:

Bulgaaria 0 : 6 Inglismaa
Kosovo 2 : 0 Montenegro

B-alagrupp:
Leedu 1 : 2 Serbia
Ukraina 2 : 1 Portugal

H-alagrupp:
Prantsusmaa 1 : 1 Türgi
Island 2 : 0 Andorra MC
Moldova 0 : 4 Albaania

Tabeliseisud: