Kui Eesti koondis kaotas täna koduväljakul eduseisust Põhja-Iirimaale 1:2, siis teises sama alagrupi mängus võitis Saksamaa võõrsil Leroy Sane ja Marco Reusi väravatest Valgevenet 2:0.

Põhjaiirlastel on nüüd 9 punkti, mängu vähem pidanud Saksamaal 6 ja Hollandil 3 silma. Eestil ja Valgevenel on punktiarve avamata.

Mulluse MMi hõbemedalimeeskond Horvaatia alistas Walesi koondise 2:1 ja jätkab E-grupis koos Ungariga 6 punktiga liidrikohal. Ungarlased alistasid täna Aserbaidžaani 3:1.

H-grupis üllatas Türgi meeskond külla sõitnud maailmameistrit Prantsusmaad, teenides Yalcin Ayhani ja Cengiz Underi avapoolaja väravatest 2:0 võidu. Island võitis samas grupis Johann Gudmundssoni väravast Albaaniat 1:0 ja tõusis 6 punktiga prantslaste kõrvale. Türgil on täisedu ehk 9 punkti.

Venemaa meeskond purustas I-alagrupis San Marino koguni 9:0. Artjom Dzjuba lõi lausa viis väravat, neist kaks penaltist. Selle grupi liider on täna Kasahstani 3:0 võitnud Belgia 9 punktiga, Venemaal ja Šotimaal on 6 silma.

Soome koondis alistas Teemu Pukki kahe värava abil Bosnia ja Hertsegoviina 2:0 ning sai J-grupis ühe kaotuse kõrvale teise võidu. Soomlased on 6 punktiga teisel kohal. Liider on kolm mängu võitnud Itaalia (9p), kes alistas täna võõrsil Kreeka 3:0. Väravad lõid juba esimese 33 minutiga Nicolo Barella, Lorenzo Insigne ja Leonardo Bonucci.

Tänased tulemused:
C-alagrupp:

Eesti - Põhja-Iirimaa 1:2
Valgevene - Saksamaa 0:2

E-alagrupp:
Horvaatia - Wales 2:1
Aserbaidžaan - Ungari 1:3

H-alagrupp:
Island - Albaania 1:0
Moldova - Andorra 1:0
Türgi - Prantsusmaa 2:0

I-alagrupp:
Venemaa - San-Marino 9:0
Belgia - Kasahstan 3:0
Šotimaa - Küpros 2:1

J-alagrupp:
Armeenia - Liechtenstein 3:0
Soome - Bosnia ja Hertsegoviina 2:0
Kreeka - Itaalia 0:3