Deportivo Las Sabanase klubi väravavaht Carlos Mosqueira rääkis Reutersile, et tegu pole enam päris sama jalgpalliga, nagu enne koroonaviirust.

"Püüame vältida teiste mängijate puudutamist. Mäng on muutunud, sest 50-50 pallide peale ei minda sama intensiivsusega. Me ei ole vaimselt enam nii keskendunud, alati mõlgub peas mõte, et vastastel võib viirus olla. Hirm maailmas toimuva pärast ei kao hetkekski kuskile," ütles Mosqueira Reutersile.

Lisaks Nicaraguale mängitakse jalgpalli ka Valgevenes, Tadžikistanis ja Burundis.

Nicaraguas on ametlikel andmetel olnud viis koroonaviiruse juhtumit, üks neist lõppes surmaga. Jalgpalliliiga on keelanud inimestel staadionile tulla, kohtumisi näidatakse televisioonis ja Facebookis.

Sealse jalgpalliliidu peasekretär Jose Maria Bermudez ütles, et otsuse tõttu kohtumisi jätkata on Nicaragua jalgpall saanud varasemast oluliselt rohkem tähelepanu, aga rahalist kasu see ei too.

"Panustajate huvi on suurem, aga meile ei kuku sellest midagi. Inimesed võidavad või kaotavad nagu ikka. Ma ei luba, et mängime hooaja kindlasti lõpuni, kohtumised toimuvad seni, kuni olukord lubab," sõnas ta.