Itaalia on Ibrahimovici jaoks tuttav paik, olles seal varasemalt esindanud selliseid tippklubisid nagu Torino Juventus, Milano Inter ja AC Milan. Nüüd seostatakse teda Itaalia hiiu Napoliga.

"Mu leping (Galaxyga) lõppeb detsembris, aga praegu ma veel sellele ei mõtle," vahendas Goal.com vanameistri sõnu. "Kavatsen tuleviku osas perega rahulikult nõu pidada. Karjääri jätkamiseks pean kindlasti leidma midagi, mis mind jätkuvalt motiveeriks."

"Vahet pole, kellega liituksin, tahaksin võidelda ikkagi maksimumi nimel," jätkas rootslane. "Kui ma peaksin (Euroopasse) naasma, sooviksin võidelda Itaalia meistritiitli nimel. Ma ei ole huvitatud klubidest, kes tahavad mind vaid sellepärast, et mu nimi on Ibrahimovic. Ma ei ole loom loomaaias, keda inimesed tulevad lihtsalt vaatama, ma suudan jätkuvalt tegusid teha!"

"Mulle meeldis väga dokumentaal Diego Maradonast, ta on ainulaadne isiksus," alustas Ibrahimovic vastamist küsimusele, mida ta arvab võimalikust üleminekust Napolisse. "Nähes seda armastust, mida Napoli linn pakub, tahaksin juba peaaegu isegi Napolisse mängima minna. Oleks suurepärane, kui suudaksin korrata Maradona saavutusi (aitas Napoli kahekordseks Itaalia meistriks - K.R.)."

"Ma ei ütle nüüd, et ma just Napoliga liitun, sest lõplik otsus põhineb mitmel teguril, aga tegu on klubiga, mis tekitab minus entusiasmi. Minuga oleks San Paolo (Napoli kodustaadion - K.R.) igal pühapäeval täis. Meeskonnal on ka suurepärane peatreener - Carlo Ancelotti."

Ibrahimovic kommenteeris ka käimasoleva hooaja seisu Itaalias. "Juventus on jätkuvalt favoriit, aga Inter on üha enam tõusmas. Napolil jääb veel midagi puudu, teised jäävad juba kaugele maha."

Ibrahimovicil on lõppemas peagi teine hooaeg LA Galaxy ridades. Rootslane on näidanud tänavu suurepärast minekut, olles 29 kohtumisega löönud koguni 30 väravat.