"Barcelona oli meeskond, kus kõik käitusid alati korrektselt ning riietusruumis valitses nohiklik vaikus. Messi, Xavi ja Iniesta olid nagu koolipoisid, kes täitsid iga käsu vastuvaidlemiseta," avameelitseb kaks hooaega Barcas pallinud Ibrahimovic. "Mina olen seda tüüpi, kellele meeldivad need, kes punase tule alt läbi kihutavad. Olen ka ise autorooli täielik hull. Sõitsin Hispaanias ükskord 325 km/tunnis politsei eest minema," ärpleb raamatus praegune AC Milani ründaja.

Barcelonas läks Ibrahimovici sõnul tema jaoks asi hapuks kui Messi hakkas peatreener Pep Guardiolale kurtma, et soovib väljakul teistsugust rolli. "Guardiola eelistas teha nii, nagu Messi soovis. Peatreeneriga nelja silma all vesteldes ütlesin talle, et ma olen Ferrari, aga sa kasutad mind nagu oleksin Fiat. Sul pole mune. Kui kohtud Jose Mourinhoga, siis ei julge sa iitsatadagi. Fuck off!"

Täiesti arusaadav, miks Ibrahimovici karjäär Barcelonas suhteliselt kiirelt otsa sai. Keevaline ründaja mängis Barca eest 29 kohtumist ja lõi 16 väravat.