Hispaania kõrgliigas peeti viimane kohtumine 10. märtsil. Sarnaselt ülejäänud Euroopale (välja arvatud Valgevene) on ka Hispaanias hooaeg teadmata ajaks peatatud. Juba praeguseks on selge, et majanduslik kahju ulatub La Liga jaoks sadadesse miljonitesse.

Marca teatel pole kahtlustki, et La Liga loodab käimasoleva hooaja lõpuni mängida ning selle nimel tehakse koostööd nii UEFA, FIFA kui ka Hispaania jalgpalliliiduga. Küsimus on aga selles, kas ja missugusel kujul õnnestub meistrisari lõpuni mängida.

Kui juhtub halvim stsenaarium ehk enam ei peeta ühtegi kohtumist, läheb see liigale praeguste ennustuste kohaselt maksma 956,6 miljonit eurot. Kõige tõenäolisemaks variandiks peetakse, et hooaja saab lõpuni mängida, aga tühjade tribüünide ees. Sellisel juhul kujuneb kahjum 303,4 miljoni euro suuruseks. Kui õnnestub mängud ära pidada ja seda publiku ees, kaotab liiga "vaid" 156,4 miljonit eurot.

La Liga esindajad arutavad koos kohaliku alaliiduga, kuidas tekkivat kahjumit kinni maksta. Praegu on laual variant, mille kohaselt makstakse ligi pool sellest kinni klubide mängijate palkadest. Ülejäänud poole maksavad klubid ise. La Liga presidendi Javier Tebasi sõnul tuleb veel meeskondade ja mängijatega pidada läbirääkimisi võimalike variantide osas.

Hispaanias on hooaja lõpuni jäänud 11 mänguvooru. Liidriks on Barcelona, kes edestab Madridi Reali kahe silmaga.

Hispaania on Itaalia järel enim koroonaviirusest laastatud riik Euroopas. Viimaste andmete kohaselt on nakatunuid 110 238, kellest on paranenuid 26 743. Elu on viiruse tõttu jätnud 10 003 inimest.