Senine UEFA peasekretär rääkis pärast valituks saamist, et loodetavasti jäävad maailma jalgpalli katusorganisatsiooni ümbritsevad skandaalid minevikku.

"Peame ehitama sildu, mitte seinu. Ja jalgpall saab sellega kahtlemata hakkama. Tahan keskenduda just jalgpallile ja mitte millelegi muule. Nüüd, kui valimised on peetud, peame hakkama koos töötama ja ma olen valmis näitama, et ma ei ole vaid Euroopa või ükskõik kelle muu kandidaat. Olen jalgpalli kandidaat ja jalgpall on universaalne," alustas Infantino.

45-aastane šveistlane jätkas: "Alustame üheskoos FIFA-s tööd selle nimel, et arendada jalgpalli. Me ei taha teha poliitikat või rääkida barjääridest. Tahan kõikidele alaliitudele, liigadele, klubidele, mängijatele ja fännidele öelda - te hakkate jälle FIFA üle uhkust tundma."

"FIFA-t on tabanud erinevad kriisid, kuid need ajad on nüüd möödas. Võidame oma austuse tagasi, tehes rasket ja pühendatud tööd. Taastame FIFA maine ning teeme kindlaks, et kõik oleksid õnnelikud," lõpetas Infantino.