Louise Speed tunnistas esmaspäeval Loode-Inglismaal Warringtonis toimunud istungil, et ta ei võtnud teadet piisavalt tõsiselt, kuna teadis, kui väga mees oma lapsi armastab, vahendab Reuters.

Speed leiti pooduna oma Huntingtonis asuva kodumaja garaažist. Waleslase surma raportis märgitakse, et Speed suri poomise tagajärjel, kuid selleks, et tõestada, kas surm oli juhuslik või tahtlik, ei jätkunud piisavalt tõendusmaterjali.

Treeneri naise sõnul oli neil mehe surmapäevale eelnenud ööl sõnavahetus ning Louise oli veetnud öö pärast sõitmas käimist autos, kuna ei saanud kell 1.30 enam majja sisse. Hommikul abikaasat leides oli ta püüdnud teda elustada, kuid tulutult. Ühtegi kirja Gary Speed endast maha ei jätnud.

Ja veel üks seik mehe viimastest tundidest: Gary ja Louise käisid veel samal õhtul koos ühel õhtusöögil, kus nad lõbusasti aega veetsid ja mees kaaspiduliste poolt naljaga pooleks basseini lükati.

29. veebruaril korraldab Walesi jalgpalliliit Gary Speedi memoriaalmängu, kus Cardiff City staadionil kohtuvad Walesi ja Costa Rica koondised.