Paar plaanis suurejoonelise peo maha pidada Itaalias Toskaanas. Esinejana sooviti pulmas näha USA megatähte Beyonecet.

Praeguse seisuga lükati pulmad aga aasta võrra edasi, kuna viimase paari aasta jooksul on liialt palju juhtunud.

Suurimad probleemid pidid olema Rhys-Jonesi isa Martiniga, kes veetis investoritelt raha välja petmise eest koguni kuus aastat vanglas. Seejärel on suhted perekonnas olnud pingelised ning asjale ei aidanud kaasa Martin Rhys-Jonesi uus elukaaslane, kelleks oli mehest poole noorem venelanna.

Bale'i elukaaslase sugulastega on probleeme olnud veel. 2016. aastal sattusid tema vanavanemad kindlustuspettusesse, mis lõppes nende autode süütamisega. Kogu juhtumiga oli seotud ka kohvritäis narkoraha. Ligemale miljon eurot läks lõpuks kaduma koos Rhys-Jonesi sugulase Epiphany Dringiga. Endine glamuurimodell läks kaduma koos raha ning väärtuslike käekelladega.

Rhys-Jonesi perekonda tabas aga veel üks tragöödia. Nimelt leiti tema õe elukaaslane Alexander Williams surnuna. Sotsiaaltöötajate uurimise alla sattunud Williams võttis endalt ise elu.

“Viimased paar aastat on olnud nende jaoks tõeliselt keerulised. Paljud tema (Rhys-Jonesi) lähimad sugulased ei olnud praeguse seisuga pulma kutsutud. Aastaga võib aga palju juhtuda ja loodetavasti lepivad inimesed vahepeal omavahel ära,“ rääkis perekonnale lähedal seisev allikas Daily Mailile.