Ronaldo võttis auhinna vastu pisarsilmi ning tänas kõnes meeskonnakaaslasi, oma peret ja poega, sõpru ning kõiki fänne ja jalgpallisõpru.

Ka 2008. aastal maailma parima tiitli pälvinud Ronaldo konkurentideks olid tänavu neljal eelmisel aastal parimaks valitud Lionel Messi ning valitsev Meistrite liiga võitja Franck Ribery. Ronaldo võitis tänavu 27,99% poolthäältega, Messi sai 24,72 ja Ribery 23,36% häältest.

2013. aasta parim naisjalgpallur on Saksamaa koondise väravavaht Nadine Angerer. Kandidaadid olid ka brasiillanna Marta ja ameeriklanna Abby Wambach.

Esimesena tehti galal teatavaks möödunud aasta FIFA sümboolne koondis, kuhu valiti väravavaht Manuel Neuer, kaitsjad Philipp Lahm, Sergio Ramos, Thiago Silva ja Dani Alves, poolkaitsjad Andres Iniesta, Xavi ja Franck Ribery ning ründajad Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic ja Lionel Messi.

Aasta parimateks treeneriteks valiti naiskondade arvestuses Silvia Neid (Saksamaa koondis) ja meeskondlikus konkurentsis oodatult Müncheni Bayerni Meistrite liiga võiduni juhtinud Jupp Heynckes.

FIFA Ausa mängu auhinna teenis Afganistani Jalgpalliliit oma jalgpalliliiga käivitamise eest.

Aasta ilusaimaks väravaks valiti Zlatan Ibrahimovici poolt Inglismaale löödud värav. Vaata väravat SIIT: