Hannoveri politsei pressiesindaja Stephanie Weiss teatas, et mängu eel leiti staadionilt üks kahtlane ese, väidetavalt kohver, kuid pärast selle kontrollimist hakati pealtvaatajaid staadionile lubama. Kell 19.20 ehk umbes kaks tundi enne mängu algust tehti aga otsus mängu ärajätmise kohta ning kõik inimesed evakueeriti staadionilt.

Mäng jäeti ära, sest Hannoveri staadioni eest parklast avastati kiirabiauto, mis oli täis lõhkeainet, kirjutas ajaleht Mirror. Mõlema riigi jalgpallimeeskonnad on toimetatud salajasse turvapaika.

Hiljem täpsustas Saksamaa politsei pressikonverentsil, et ühtegi lõhkeseadeldist täna siiski Hannoverist ei leitud ning kedagi vahi alla võetud ei ole.

"On väga konkreetne oht, et Hannoveris üritatakse korraldada pommiplahvatusi," kinnitas Hannoveri politseijuht Volker Kluwe, vahendab Eurosport.

49 000 pealtvaatajat mahutaval HDI Arenal pidi tänast mängu jälgima ka Saksamaa liidukantsler Angela Merkel.

Viimastel andmetel on Hannoveri rongijaam evakueeritud, sündmuskohal on pommirühm.

Juba eile otsustati terroriohu tõttu ära jätta täna Brüsselis toimuma pidanud Belgia ja Hispaania kohtumine.

Reedel Pariisis toimunud terrorirünnakute ajal üritasid islamiäärmuslased koos pommidega tungida ka Stade de France'i jalgpallistaadionile, kus toimus Prantsusmaa ja Saksamaa sõprusmäng. Kui terroristidel ei õnnestunud turvameestest mööda pääseda, lasid nad end staadioni vahetus läheduses õhku.