Inglise meedia teatel tekkis probleem sellest, et paljud Inglise fännid soetasid pileti Leedu edasimüüjate kaudu ning sattusid istuma keset kodumeeskonna kõige tulisemaid toetajaid. Brittide sõnul alustasid kaklust leedukad.

Teise versiooni kohaselt olid leedukad juba varem linnas inglastega tüli norinud ning viimased maksid staadionil varem juhtunu eest kätte.

Daily Telegraph kirjutab, et pärast Barkley avaväravat lasi märulipolitsei leedukate pihta pisargaasi, et nad juubeldavatele inglastele rohkem kallale ei läheks. Õnneks olukord siiski ei eskaleerunud ning staadionilt lahkudes rohkem vahejuhtumeid ei olnud, kuid ilmselt ootab Leedu jalgpalliliitu rahutuste puhkemise eest rahatrahv.

Kuidas inglased Leedu sektorisse sattusid, selgitab välja uurimine. Üks tundmatuks jääda soovinud Inglise fänn ütles Telegraphile: "Ostsime piletid internetist mitu kuud tagasi ning need pidid olema Inglismaa fännide kõrval, aga staadionile sisenedes ootas meid ees kaos. Leedu politsei ja turvamehed suunasid kõiki värava taga asunud sissepääsu juurde ega lasknud kedagi Inglise fännisektorisse. Keegi ei istunud oma õigetel kohtadel."

"Seal läks ruttu väga inetuks, seega me lahkusime. Ma pole sellist asja aastaid näinud. Seal tundusid olevat mõned Inglise "huligaanid", kellele leedukad tahtsid kohta kätte näidata. Ma imestan, kuidas sellised staadionid inspektsiooni läbivad, sest istmed olid sõna otseses mõttes mädanenud ning neid oli lihtne küljest rebida."

Inglismaa koondis võitis mängu 3:0 ning pääses EM-finaalturniirile alagrupi võitjatena. Leedu lõpetas Eesti järel viiendana.