2016. aasta lõpus Sevillas mängides sisustas Nasri talvepausi reisiga USA-sse, kus talle Los Angeleses veeni mineraalidega rikastatud vett süstiti. Kuna kogus oli väidetavalt 500 ml, siis alustas Hispaania Antidoping tema osas uurimist - sportlaste puhul on kuuetunnilise perioodi jooksul Rahvusvahelise Antodopinguagentuuri (WADA) reeglite kohaselt lubatud vaid 50 ml mahus veenisisest infusiooni, kui tegu ei ole just otsese ravieesmärgiga. Nasri oli Drip Doctorsi asutuses aga puhkuse ajast ning UEFA määras prantslasele kuuekuulise mängukeelu.

Sel nädalal leidis UEFA eetika- ja distsipliinikomisjoni esimees aga, et esialgne karistus oli liiga leebe - ning Nasrile määrati kuue kuu asemel hoopis pooleteise aasta pikkune keeld.

Karistus kehtib tagasiulatuvalt alates 2017. aasta 1. juulist, mis tähendab, et tagasi platsile võib 31-aastane Nasri naasta alates uuest aastast. Mõne klubiga treenima on tal lubatud hakata novembris.

Viimati Türgis Antalyasporis pallinud Nasri karjäär on viimastel aastatel jõuliselt allamäge läinud - peamised põhjused peituvad mehe enda suhtumises.

Sellesama Drip Doctorsi külastuse järel tuli Nasril mõneks ajaks lausa oma Twitteri konto deaktiveerida: nimelt olid pahatahtlikud häkkerid tema kontole ligipääsu omandanud ning kirjutasid korduvalt, kuidas Nasri oli Drip Doctorsi ilusatelt tüdrukutelt saanud lisaks kanüülile "lisateenuseid".