52-aastane Stewart rääkis intervjuus ajalehele Daily Mirror, et noortemeeskonna treener ahistas teda neli aastat iga päev, kui pallur oli 11-15-aastane. Treener ähvardas, et kui ta sellest kellelegi iitsatab, tapab ta tema perekonna.

"Ahistamine läks üha hullemaks ja hullemaks. Ometi läksin ma väljakule ja mängisin. Aegade möödudes sai sellest põgenemine tema eest, 90 minutit täielikku vabanemist. Mu perekond, karjäär ja edu aitasid mul seda unustada," rääkis vaimsete haavade tõttu alkoholist ja narkootikumidest lohutust otsinud Stewart.

"Ta tavatses öelda: "Kas keegi tahab autot juhtida?" Istusin rooli taha tema kõrvale. See oli esimene kord, kui ta mind katsus," meenutas Stewart, kuidas kõik alguse sai.

Mees lisas, et treener sõbrunes ka tema vanematega, lubades nende pojast ühel päeval staari teha. "Üritasin oma vanematele öelda, et nad teda sisse ei laseks, aga olin ju vaid 11-aastane. Sellest ajast peame ahistas ta mind regulaarselt, öeldes, et tapab mu ema, isa ja kaks venda, kui ma sellest kellelegi hingan. 11-aastaselt jääd sa sellist asja uskuma."

Stewart otsustas oma loo ära rääkida, kui luges 43-aastase Andy Woodwardi kohta, keda ahistas tema endine treener ja skaut Crewe'i klubis, 61-aastane Barry Bennell, kes mõisteti vangi 1988. ja uuesti 2015. aastal.

Inglismaa koondises kolm mängu pidanud pallur enda ahistajat ei nimetanud, kuid Bennell see polnud. Stewart pakkus, et pedofiilidest treenerite ohvreid võis tollal olla sadu.

Stewart mängis tipptasemel jalgpalli 1981.-2000. aastani. 1991. aastal võitis ta Tottenhamiga Inglismaa karika, lüües finaalis Wembley staadionil Nottingham Forestile värava.