Käes plahvatanud ilutulestik vigastas 29-aastase Elabdellaoui silmi. Istanbuli Livi haigla arst Vedat Kaya ütles neljapäeval, et tema parem silm on veel halvas konditsioonis.

Galatasaray meeskonna arsti Yener Ince sõnul tuleb Maroko juurtega norralasel ette võtta plastiline operatsioon teise astme põletuste tõttu. Olevat veel aga liiga vara hinnata, millal mees uuesti mängida saab.

Galatasaray pidas eile aasta esimese Türgi kõrgliiga mängu, milles lepiti 0:0 viiki Antalyasporiga. Mängu soojendusel kandsid Galatasaray pallurid T-särke sõnumiga: "Saa ruttu terveks, Omar!"

Mullu augustis Kreeka klubist Piraeuse Olympiakosest Türki siirdunud Elabdellaoui on Galatasarays teinud tänaseks kaasa seitsmes kohtumises. Kreekas pidas ta rohkem kui kuue aasta jooksul üle 100 mängu.

Norra koondises on Oslos sündinud Elabdellaoui pidanud 49 kohtumist. Viimasest kahest Rahvuste liiga kohtumisest novembris jäi ta eemale koroonaviiruse tõttu.

Elabdellaoui on Inglise suurklubi Manchester City kasvandik. 2011. aastal laenas City ta norralaste Strömsgodsetile, seejärel on ta mänginud veel Hollandis Feyenoordis, Saksamaal Braunschweigi Eintrachtis ning Olympiakosele kuuludes ka laenulepinguga Inglismaal Hull Citys.