Prantslane ründab raamatus "Tout Seul" ("Täiesti üksi") kõige rohkem staarmängijaid Franck Ribéryd, Nicolas Anelkat ja Thierry Henryd.

"Ma ei suutnud kannatada, et kõigil oli kõige kohta midagi öelda. Tahtsin lihtsalt nutta ja lahkuda," meenutas Domenech prantslaste jaoks katastroofiga lõppenud MMi. "Prantsuse meeskond lõi end avalikkuse ees risti ja seda otse-eetris. Ma ei tea, kas mängijad ise said sellest aru."

Domenech tunnistas, et ei suutnud oma mängijaid MMil üldse talitseda. Otsustava mängu eel otsustasid jalgpallurid näiteks massaažist ja muudest protseduuridest lihtsalt loobuda. 

Mehhikoga mängu poolajal solvas Anelka Domenechi, kui treener nõudis, et mängijad väljakul rohkem pingutaksid. Treeneri jaoks tuli halva üllatusena, et ükski mängija ei asunud tema poolele, vaid toetasid Anelkat. "Pärast Mehhikole kaotust Anelka ja Gallas lihtsalt naersid. Kas neil oli tõesti hea meel kaotada?" imestab treener, kes saatis seejärel Anelka koju.

"Ribéry lihtsalt ei salli mängujuht Yoann Gourcuffi. Enne Uruguayga mängu rääkisin Gourcuffile, et sinust sõltub väga palju. Te oleksite pidanud Ribéry nägu nägema. Tüüpiline staar nagu Anelka ja Henry, kes ei näe oma kõhust kaugemale."

"Õnneks olen sellest jamast lahti. Mul on täiesti ükskõik neist imbetsillidest," kirjutab Domenech.