Igast alagrupist pääsevad play-off mängudele kaks parimat võistkonda. Lisaks pääsevad kuue alagrupi peale edasi neli parimat kolmanda koha naiskonda ning šotlannad vajasid Argentina üle võitu, et nende hulka mahtuda.

Šotimaa jaoks algaski kohtumine hästi, kui 19. minutil viis Kim Little naiskonna ette. Šotlannade 1:0 juhtimisel ka esimene poolaeg lõppes.

Teise poolaja alguses duubeldas Jennifer Beattie eduseisu. 69. minutiks oli Šotimaa ees juba 3:0, kui tabamuse sai kirja Erin Cuthbert. Veel 73. minutil nautisid šotlannad kolmeväravalist eduseisu, kuid seejärel hakkas jõudude vahekord muutuma.

74. minutil lõi Argentina eest ühe värava tagasi Milagros Menendez. Viis minutit hiljem lõi šotlannade väravavaht Lee Alexander omavärava. Šotlannade 3:2 edu kestis veel 90. minuti täis tiksudes, aga kohtuniku määratud lisaminutitel teenis Argentina videokohtunike süsteemi VAR-i abil penalti. Šotimaa puurilukk Alexander tõrjus küll penalti, aga VAR sekkus taas ning Argentina sai uue võimaluse, sest leiti, et Alexander ei seisnud löögihetkel väravajoonel. Florencia Bonsegundo saatis teisel katsel palli väravasse ja 3:3 viigiga ka kohtumine lõppes.

Kaotus tähendas ühtlasi, et Šotimaa lõpetas D-alagrupi viimasena. Alagrupi võitis täiseduga Inglismaa, teisena pääses play-offi Jaapan. Argentina jäi kolmandaks ning peab ootama tänaseid mänge, et selguks, kas nad pääsevad ühena kolmanda koha võistkondadest kaheksandikfinaali.