"Kunagi pole hea kaotada, kuid meie pole sellega enam harjunud," ütles Hispaania peatreener Vicente del Bosque (pildil paremal) pärast eilset kohtumist, vahendab Sportnet.

"Iga kaotus teeb haiget, kuid peame nüüd proovima võita oma järgmist mängu (pühapäevast kolmanda koha matši) ja keskenduma MM-valikturniirile."

Ameeriklaste juhendaja Bob Bradley pidas võidu võtmeks Hispaania poolkaitsja Xavi neutraliseerimist.

"Tegime väljaku keskosa valitsedes head tööd. Hispaania vastu mängudes pead tugevalt kaitsma ja palliga agressiivne olema. Hoidsime Xavit tagasi, et ta ei saaks nii palju sööte jagada," rääkis Bradley, kes tõstis oma hoolealustest eriti esile keskkaitsjad Jay DeMeriti ja Oguchi Onyewu.

"Lüüa kahes mängus kuus väravat ja hoida enda värav puhtana on tohutu saavutus kogu meeskonnale," ei tahtnud Onyewu au ainult enda kanda võtta.

Väravavaht Tim Howard lisas: "Kratsime oma pead täpselt samamoodi nagu teiegi. Näitasime, milleni raske töö ja pühendumine võib viia. Jalgpall on üks naljakas mäng."

Hispaania püstitas paar päeva tagasi maailmarekordi, olles järjest võitnud 15 kohtumist.

Viimati mängiti viiki 2008. aasta Euroopa meistrivõistlustel Itaaliaga, kuid siiski väljuti pärast penaltiseeriat mängust võitjatena.

Hispaania viimane kaotus pärineb aga 15. novembrist 2006, mil sõprusmängus kaotati Rumeeniale.