Ronaldo aga auhinnagalal ei osalenud, sest võttis samal ajal Milanos vastu Itaalia kõrgliiga parima mängija auhinna. Keskkaitsjalt van Dijk'ilt küsiti, mida tema Ronaldo puudumisest arvab. Hollandlane vastas küsimusele läbi huumori: "Miks? Kas ta oli üldse tänavu kandidaat?"

Portugali jalgpallitähe õde Katia Aveiro aga nalja ei mõistnud ning hakkas sotsiaalmeedias hollandlast kritiseerima. "Kallis Virgil, sinna, kuhu sa oled jõudnud, on Ronaldo käinud juba tuhandeid kordi," alustas Aveiro. "Vaata, mu kallis Virgil, Ronaldo tuli Inglismaal kolmel korral meistriks, sina oled aga seal juba aastaid mänginud ja pole tiitlit saanud."

"Cristiano Ronaldo oli parim mängija ja suurim väravakütt riigis, kus sina mängisid. Muideks ta oli siis isegi sinust noorem. Virgil, kas Madridi Real ütleb sulle midagi? Võiks, sest see sama klubi, kus Cristiano mängis, isegi võitis sind Meistrite Liiga finaalis. Ronaldol on juba viis Ballon d'Ori."

"Hakka võitma tiitleid, mis loevad ja siis räägime edasi," lisas Aveiro hollandlase pihta, kes tänavu Liverpooli Meistrite Liiga võitjaks aitas. "Kui sul on neid (tiitleid) juba piisavalt, siis võid Cristianoga ühes lauas istuda."