Chelsea suur eelis Tottenhami ees on mängimine Meistrite Liigas, mida Tottenham veel sel aastal teha ei saa. Lisaks suudab Chelsea pakkuda mängijale arvatavasti kopsakamat lepingut.

Kui Willian peaks minema Chelsea meeskonda, ootab teda seal ees mitu ründavat poolkaitsjat: Juan Mata, Oscar, Eden Hazard ja Victor Moses. Viimaste andmete kohaselt ongi Chelsea eelisseisus, meeskonna peatreener Jose Mourinho on igatahes väga enesekindel Williani tuleku osas. "Ma arvan, et ta on teinud oma otsuse," ütles Mourinho PA uudisteagentuurile ja noogutas, kui talt küsiti, et kas see otsus on pigem Chelsea kasuks. "Ma tean, mida ta (Willian - toim) tahab, kuid ma ei saa veel midagi kindlat avaldada, sest mängijate üleminekuturg on hullumeelne," lisas Mourinho.

Kui Willian otsustab liituda siiski Tottenhamiga 35 miljoni euro eest, oleks see Spursi üleminekusummade rekord. Tottenhami peatreener Andre Villas-Boas tunnistas varasemalt Inglise meediale, et Williani tahetakse väga.

Tottenham on sel suvel lisanud enda meeskonda juba Paulinho, Roberto Soldado ja Etienne Capoue, Chelsea suurim ost on olnud Andre Schürrle.