Alates 2012. aastast Bundesligas pallinud Rudnevs esindas Saksamaal Hamburger SV, Hannover 96 ja FC Kölni ridu. Mängumehe viimane tööandja FC Köln andiski nüüd teada, et vastastikkusel kokkuleppel lõpetati töösuhe ning ühtlasi paneb ründaja karjäärile punkti.

Täpsustava infona selgitati, et Rudnevs lõpetab karjääri isiklikel põhjustel. “Ta tahab keskenduda oma isiklikule elule. Peame seda austama. Nagu kokku leppisime, siis meie olukorda täpsemalt ei kommenteeri,“ teatas FC Köln.

2015. aastal tabas ründaja perekonda tragöögia, kui tema ja abikaasa Santa laps sündis surnuna. Mõned päevad hiljem jõudsid nad ka ajaleheveergudele, kui Hamburgi tänavatel asuti tülitsema. Rudnevs pidi kaelahaava tõttu veetma ka öö haiglas – jalgpalluri abikaasa oli teda kaelast hammustanud. Rudnevs selgitas hiljem juhtunut avalikus kirjas ja täpsustas, et nende perekonda oli tabanud tragöödia.

Läti koondist esindas Rudnevs 38 korda ning lõi selle ajaga 2 väravat. Bundesligas oli tema kõige edukamaks hooajaks 2012/13, kui ta lõi 34 kohtumisega 12 väravat.