2010. aastal koos käsilastega jõhkra tapatöö toime pannud Bruno pääses aga vabadusse vähem kui seitsme aastaga. Juristide korduvad apellatsioonikaebused aitasid jalgpalluri trellide tagant välja.

Bruno ja tema kompanjonid piinasid ning tapsid eriti jõhkral kombel väravavahi ekskallima ja tema noorema lapse ema, modelli Eliza Samudio. Ta rööviti ja piinati seejärel surnuks. Laip tükeldati ning söödeti Bruno koertele. Kõik see toimus jalgpalluri käsul, kes tunnistas lõpuks süü üles 2013. aastal. Isegi endine Brasiilia president Dilma Rousseff võttis sel teemal avalikkuses sõna, nimetades kuritegu barbaarseks ja tülgastavaks.

Nüüd on roimar vabaduses ja Brasiilia kihab. Eriliselt puudutatuna tunnevad end erinevad naisõiguslaste grupid, mis on ka täiesti mõistetav.

32-aastane Bruno sai aga vanglast vabanedes kohe vana ameti peale. Esiliiga klubi Boa Esporte sõlmis väravavahiga kaheaastase lepingu. Vastuolulise tegutsemise tulemusena lahkusid klubi juurest kolm sponsorit, kes ei soovinud end kriminaalse taustaga mängijaga siduda.