Liiga-aasta kahest esimesest mängust kaotuse ja võidu võtnud Arsenalil lasus koduplatsil juba kerge võidukohustus, kuid Arsene Wenger oli sunnitud oma eelistatud keskkaitsepaari Per Mertesacker-Laurent Koscielny asendama Gabrieli ja Calum Chambersiga.

Harjutamata keskkaitsepaar ulatas jämedama otsa Liverpoolile, kelle eest jooksis esimest korda algrivistuses väljakule suvine täiendus Roberto Firmino. Kui brasiillane näitas oma teravust vaid kohati, siis teine suur ost, belglasest ründaja Christian Benteke tekitas Chambersile ohtralt peavalu ning avapoolajal hoidsid Arsenali vee peal Petr Cechi mitmed maailmaklassi tõrjed, vahendab Soccernet.ee

Teisel poolajal aga suur plaan muutus ja Arsenal oli enamasti kahest meeskonnast ohtlikum. Ent ebatäpsus ja Simon Mignolet' sekkumine päästsid mitmel korral Liverpooli halvimast ning lõpuvile kõlades võisid viigi üle rõõmustada pigem külalised, kes tänavusel hooajal selja tagant veel ühtegi palli pole välja pidanud korjama ning on üks neljast kaotuseta meeskonnast.