Hiljuti 60. sünnipäeva tähistanud Maradona toimetati möödunud esmaspäeval La Plata linnas asuvasse Ipensa kliinikusse, sest ta oli viimastel päevadel end kehvasti tundnud. Esialgu diagnoositi vutitähel vedelikukaotus ja aneemia ehk kehvveresus. Kiirelt toimetati Maradona La Platast edasi 70 kilomeetri kaugusel asunud Olivose kliinikusse, sest argentiinlase ajus tuvastati tromb.

Samas kliinikus tehti talle ka ajuoperatsioon. Seejärel jäeti mees haiglasse arstide järelevalve alla, kuid nüüd on mees piisavalt tervenenud, et koju pääseda.

"Diego tahab haiglast lahkuda ning me vaatamegi nüüd, kas ta saab haiglast välja teisipäeval või kolmapäeval. Progress on praegu hea," teatas Luque. "Diego tunneb end hästi ning ta tahab juba väga haiglast lahkuda."

Maradona vedas Argentina jalgpallikoondise 1986. aastal maailmameistriks. Karjääri jooksul mitmes suurklubis mänginud Maradona kõige säravamad hooajad jäid Napoli ridadesse, kui ta aitas meeskonna kahel korral Itaalia meistriks. Tänase päevani on need Napoli ajaloo ainsad kaks meistritiitlit.