Monaco klubi mängijat teavitati positiivseks osutunud testist neljapäeval. Prantsuse jalgpalliliit teatas pressiteates, et Ben Yedder ei osalenud neljapäeva pärastlõunal Stade de France'il toimunud treeningul ning ta pandi isolatsiooni.

Ben Yedder jääb seega eemale laupäeva õhtul Lissabonis toimuvast kohtumisest Portugali vastu ning vaatab kõrvalt ka teisipäevast Saint-Denis's peetavat mängu Rootsiga.

Uut mängijat Prantsusmaa koondis Ben Yedderi asemele koosseisu kutsuda ei plaani.

Ben Yedder mängis kolmapäeval Stade de France'il Soome vastu 57 minutit ning lahkus siis vahetuspingile. Yle.fi kirjutab, et Soome koondis on Ben Yedderi nakatumisest teadlik ning kõiki mängijaid testitakse reede hommikul Sofias, kus nad oleks pidanud proovid andma niikunii.

Soome mängib pühapäeval Rahvuste liiga raames Bulgaariaga ning tuleval kolmapäeval Walesiga. Mõlemad kohtumised peavad meie põhjanaabrid võõrsil.

Soome võitis maavõistluse Prantsusmaa vastu 28. ja 31. minuti väravatest 2:0. Skoori avas Inglise esiliigaklubi Brenfordi ründaja Marcus Forss. Kolm minutit hiljem pani palli võrku Küprosel klubivutti mängiv poolkaitsja Onni Valakari.

1x
00:00