"Kõik arvavad, et ma olen õnnelik, aga tegelikult on mul jalgpallist kõrini. Ma olen võitnud tiitleid ja teeninud palju raha, aga ei, ma pole õnnelik," avalikustas Elevandiluuranniku koondislane.

Eriti häirib Toured Inglismaa meedia kriitiline suhtumine: "Eelmisel hooajal lõin ma 12 väravat, kuigi käisin vahepeal kaheks kuuks ära, et aidata oma rahvuskoondist Aafrika Rahvuste Karikal. Sellest kõigest hoolimata kargasid nad mulle kõrri selle eest, et ma polnud löönud sama palju väravaid kui eelneval hooajal."

"Lõin ju kaks hooaega tagasi 26 väravat - neist 20 Premier League'is (Inglismaa kõrgliigas - toim.). Aga seda keegi ei maininud ja seega saad sa ehk pisut minu pettumusest aru," jätkas 2010. aastal Barcelonast City ridadesse siirdunud Toure.

Teemaks tuli ka mängumehe palk, mis väidetavalt ühes nädalas 200 000 naelsterlingini (ligikaudu 270 000 eurot) ulatub. "Ajakirjanikud rääkisid mu palgast, öeldes, et see on ebaõiglane. Mina aga ütlesin, et tulin Inglismaale selleks, et klubi tiitlivõitudeni aidata. Paljud pidasid mind seepärast lolliks," ei hoidnud Aafrika üheks parimaks mängijaks hinnatav poolkaitsja end tagasi.

"Nad küsisid, mida mina küll muuta suudan, aga nägid, mis sellele järgnes? Me võitsime peaaegu kõik, mis võimalik. Nad [ajakirjanikud] ei ole väga targad ja mulle ei meeldi intervjuusid anda. Ütlen vaid seda, mida tõsiselt mõtlen. Olen kannatanud aastaid ja nüüd otsustasin ma selle kõik avalikustada," lõpetas City regulaarne põhimees.