Küsimusele, milline Prantsusmaa koondis on parem - kas 1998. aasta oma või see, mis triumfeeris 2018. aasta MM-il Venemaal -, vastas Pires: "98 loomulikult, ilma kahtluseta. Kõik teavad seda. Pole vahet, kas neil on Griezmann, Mbappe või Giroud... Nad poleks meie vastu väravatki löönud."

Pires rääkis Hispaania ajalehele AS antud intervjuus veel, et tema iidol oli Michel Platini. "Tal oli uskumatu klass, elegantne jooksusamm ja pallitunnetus," põhjendas ta.

Kes on parim jalgpallur, kellega sa koos oled mänginud?

"Neid on palju: Zidane, Djorkaeff, Henry, Bergkamp, Riquelme... Üks parimaid, kelle vastu olen mänginud, on Ronaldinho."

Kes võiksid olla lähitulevikus Messi ja Cristiano Ronaldo mantlipärijad? On ilmne, et nad oma karjääri lõpusirgel.

"Loodetavasti saame me veel neid natuke kauem nautida. Palun jätkake senikaua, kuni saate. Mantlipärijad? Ma ei tea, kas neid ongi. Ma naudin Mbappe ja Neymari esitusi, aga Messi ja Cristiano suguseid ei ole olemas. Ma ei usu, et meil nendesarnaseid mängijaid lähitulevikus tuleb."

Robert Pires oli ründav poolkaitsja, kes mängis profijalgpalli klubides Metz, Marseille, Arsenal, Villareal, Aston Villa ja viimasena Indias FC Goas, kus ta 2015. aastal karjääri lõpetas. Prantsusmaa koondises lõi ta aastatel 1996-2004 79 mänguga 14 väravat.