Tasavägiselt kulgenud avapoolaeg lõppes väravateta viigiga. Pärast vaheaega suutis Liverpool aga oma paremuse maksma panna. 47. minutil viis võõrustajad juhtima Alex Oxlade-Chamberlain. Tunni aja täis tiksudes duubeldas eduseisu Jordan Henderson.

Liverpooli kahe viimase värava eest hoolitses Egiptuse täht Mohamed Salah, kes oli täpne vastavalt 72. ja 90. minutil. Suurepärase mängu tegi ka brasiillane Roberto Firmino, kes sai kirja koguni 3 resultatiivset söötu.

Liverpoolile oli see hooaja 24. võiduks. Jätkuvalt on punkte kaotatud vaid ühes matšis, kui mullu oktoobris tehti 1:1 viik Manchester Unitediga.

Päeva esimeses kohtumises läksid omavahel vastamisi vastavalt kolmandal ja neljandal kohal olevad Leicester City ja Londoni Chelsea. Esineliku klubid leppisid tasavägise kohtumise 2:2 viiki.

Chelsea viis juhtima Antonio Rüdiger, aga Harvey Barnesi ja Benjamin Chilwelli tabamused viisid omakorda ette Leicesteri. Külalistele päästis viigi sakslane Rüdiger, kes sai 72. minutil kirja oma teise värava kohtumises.

Võimsa tagasituleku tegi Liverpooli linnarivaal Everton, kes võitis 0:2 kaotusseisust lõpuks 3:2 Watfordi. Evertonile tõid võidu Yerri Mina (2) ja Theo Walcotti tabamused. Walcotti võiduvärav sündis normaalaja viimasel minutil. Kusjuures Everton mängis viimased 20 minutit ka arvulises vähemuses, kui 71. minutil teenis teise kollase kaardi Fabian Delph.

Premier League' liidrina on Liverpoolil koos 73 silma. Manchester City, kellel on üks mäng vähem peetud, jääb liidrist maha juba 22 punktiga. Kolmandal kohal paikneval Leicesteril on kogutud 49 silma, Chelseal neljandana 41 punkti.

Teised tänased kohtumised:

Bournemouth - Aston Villa 2:1

Crystal Palace - Sheffield United 0:1

Newcastle United - Norwich City 0:0

West Ham United - Brigthon 3:3