Kohtumine algas koduväljakul mänginud Jose Mourinho hoolealuste jaoks hästi, kui Jan Verthongen viis võõrustajad 13. minutil juhtima. Vaatamata kaotusseisule mängis Norwich võõrustajatega võrdselt ning kümmekond minutit enne normaalaja lõppu jõuti ka viigiväravani, kui täpne oli Josip Drmic, viies kohtumise lisaajale.

Kuna lisaajal ei suudetud väravaid lüüa, ootas ees penaltiseeria. Otsustavatel hetkedel kerkis kangelaseks Norwichi puurilukk Tim Krul, kes tõrjus kaks penaltit. Norwich jäi penaltiseerias peale lõpuks 3:2.

Sellega ei olnud aga Tottenhami mured lõppenud. Matši järel tormas publiku sekka klubi fännile vastu hakkama inglasest poolkaitsja Eric Dier, kelle venda mängu ajal solvati.

"Eric tegi, mida professionaalid ei tohiks, aga mida me igaüks tegelikult teeks," kommenteeris intsidenti Jose Mourinho. "Ma kordan, et profijalgpalluritena me ei saa niimoodi käituda, aga ma jään oma mängija poolele ja mõistan Ericut täielikult. Fännid olid meeskonnale toeks kuni viimase penaltini, mis mööda löödi."

"Antud inimene solvas Ericut, kelle perekond oli publiku seas. Tean, et ta noorem vend ei olnud olukorraga rahul. Kui klubi nüüd karistuse määrab, siis ma pole sellega nõus, kuigi Eric käitus siiski valesti."

Teistes kolmapäevastes kohtumistes kindlustasid edasipääsu veerandfinaali Leicester City ja Manchester City. Leicester oli 1:0 parem Birminghamist, City alistas sama tulemusega Sheffield Wednesday.