Portaali andmetel peaks 21-aastane Wan-Bissaka tulema sel nädalal otse Inglismaa U21 koondise juurest nende Carringtoni treeninbaasi meditsiinilisele ülevaatusele. Teatavasti piirdub Inglismaa Itaalias toimuval EM-finaalturniiril alagrupifaasiga, sest C-alagrupis on neil kahe mängu järel võiduarve avamata, Rumeenial ja Prantsusmaal aga kaks võitu kirjas.

Manchester Unitedi norralasest peatreener on väidetavalt Wan-Bissakat lähemalt jälginud viimased paar kuud ning näeb teda olulise täiendusena oma järgmise hooaja uuendatud ja noorendatud koosseisus.

Lõppenud hooaeg oli Wan-Bissaka jaoks läbimurdeaasta. Inglane pärjati ka Crystal Palace'i hooaja parima mängija autasuga.

Oma heade esitustega teenis ta ka Itaalias toimuvaks U21 EM-finaalturniiriks peatreener Aidy Boothroydi koondisekutsie, kuid reedeseks 2:4 kaotusmänguks Rumeenia vastu platsile ei pääsenud. Eelmisel teisipäeval lõi ta viiendal minutil omavärava, kui Inglismaa kaotas 1:2 Prantsusmaale.

Viimases alagrupimängus, mis Inglismaad enam edasipääsule aidata ei saa, kohtutakse täna kell 22 Horvaatiaga. Tänagi on Wan-Bissaka üles antud vahetusmängijana.

Unitedi suve esimene täiendus, 21-aastane Walesi koondise ääreründaja Daniel James osteti 12. juunil meeskonda Swansea Cityst 15 miljoni naelsterlingi eest (16,7 miljonit eurot).