Liverpooli fännide poolt armastatud laul räägib nende "originaalversioonis" (tegelikult põhineb viis ühel aastakümneid vanal Itaalia poplaulul ning sama meloodiat on fännilauludeks kasutanud ka teised Euroopa klubid) sellest, kuidas Liverpool eurosarjades tiitleid on võitnud.

City fännid väänasid aga sõnad selliseks, et need viitavad Liverpooli jaoks kurbadele sündmustele: lisaks eelmise aasta finaalikaotusele on välja toodud, kuidas Sergio Ramos samas mängus Mohamed Salahit vigastas (Ramose nimi on laulus muudetud Vincent Kompanyks) ning kuidas Liverpooli fännid tribüünil nutsid ning tänaval peksa said.

Ilmselt on viimase viitega sealjuures vihjatud Sean Coxi juhtumile: eelmise aasta Meistrite liiga poolfinaalmängu eel ründasid kaks AS Roma fänni jultunult keskealist Liverpooli fänni Coxi, kes langes rünnaku tagajärjel koomasse ning kuigi on praeguseks sellest välja tulnud, ei saa enam kunagi täisväärtuslikku elu elada.

City fännide sõnadega üürgasid laulu meeskonnad mängijad ja ilmselt ka tiimi personal, kusjuures oluline on märkida, et video pealt ei ole täpselt aru saada, kes äärmiselt kohatuid sõnu kaasa laulab. Mõned mängijad liituvad lauluga alles refrääni ajaks, mis on lihtsalt "Allez-allez-allez".

City klubi keeldus videot põhjalikumalt kommenteerimast, kuid märkis, et viited Sean Coxile või Hillsborough' tragöödiale, kus paljud Liverpooli fännid hukkusid, olevat alusetud. Samal ajal on Liverpooli toetajad õigustatult välja toonud: millele veel need sõnad siis viidata saavad?