Hetkel pole veel teada, kas Vichai Srivaddhanaprabha ise viibis õnnetuse hetkel helikopteris ja kui palju inimesi viga sai, teatab BBC Sport.

Sky Sportsi reporteri Rob Dorsetti sõnul tõusis kopter mängu järel õhku jalgpallistaadionilt, nagu tavaliselt, kuid kaotast koheselt juhitavuse ja kukkus lühikese lennu järel autoparklasse.

Vabakutseline fotograaf Ryan Brown, kes viibis staadionil ja pildistas mängu, ütles, et helikopteri mootor lakkas töötamast ja kopter kukkus seejärel pööreldes alla. Ühe pealtnägija sõnul kaotas lennumasin juhitavuse, sest kopteri sabarootor ei töötanud korralikult.

Õnnetuspaigal on tuletõrjujad, kiirabi ja politsei. Pärast õnnetust avaldatud piltidelt on näha autoparkla kõrval suurt tulekahjut.

Väidetavalt oli täna Leicesteri kodustaadionil Srivaddhanaprabha perekonnaliikmetest vaid klubiomanik ise. Leicesteri ja West Hami mäng lõppes 1:1 viigiga.

60-aastane Tai miljardär ostis Leicester City klubi 2010. aastal. Hooajal 2015/16, kui klubi juhendas Claudio Ranieri, tuli Leicester üllatuslikult Inglismaa meistriks. Aasta varem oli meeskond piirdunud kõigest 14. kohaga.


Leicester City omanik Vichai Srivaddhanaprabha