Suurepärase avapoolaja teinud ja ilusat ründemängu pakkunud Liverpooli viis 9. minutil juhtima Roberto Firmino. 40. minutil tegi Sadio Mane seisuks 2:0.

Shambolic defending. Firmino's goal. pic.twitter.com/bp86QtHsv2
— Abdi (@AbdiFooty) March 4, 2017

Lol. Embarrassing. Mane goal, 2-0. pic.twitter.com/90UE2VypCd
— Abdi (@AbdiFooty) March 4, 2017

Teiseks poolajaks Alexis Sanchezi väljakule toonud Arsenal alustas kohe teravalt ning Danny Welbeck vähendas 57. minutil kaotusnumbrid 1:2-le. Liverpooli peamiseks patuoinaks oli selles olukorras paremkaitsja Nathaniel Clyne, kes magas Sanchezi hiilgava söödu järel Welbecki maha. Klavanil jäi aga napilt puudu, et pall värava joonelt ära lüüa.

Great goal by Welbeck. 2-1. pic.twitter.com/pg34cX8c39
— Abdi (@AbdiFooty) March 4, 2017

Kuigi külalistel oli ka võimalusi viigistamiseks, lõi järgnevalt värava taas Liverpool, kui Georginio Wijnaldum vormistas esimesel lisaminutil suurepärasel kontrarünnakul lõppseisuks 3:1.

Alexis chance, seconds later Wijnaldum goal. 3-1, a joke. pic.twitter.com/eDyFny84B8
— Abdi (@AbdiFooty) March 4, 2017

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp otsustas tähtsaks mänguks keskkaitsesse usaldada Klavani ja Joel Matipi ning ei pea oma otsust kindlasti kahetsema. Kui jätta välja teise poolaja avaminutite olukord, kus Olivier Giroud mängis Klavani üle ja Liverpooli päästis vaid Simon Mignolet hiilgav tõrje, tegi eestlane igati korraliku partii.

Liverpool tõusis 52 punktiga kolmandaks, mängu vähem pidanud Arsenal langes 50 silmaga viiendaks. Liidril Chelseal ja Tottenhamil, kellel mõlemal on võrreldes Liverpooliga samuti mäng varuks, on vastavalt 63 ja 53 punkti.