Kevadise Meistrite Liiga finaali kordusetendus algas Liverpooli jaoks šokeerivalt, kui juba esimesel minutil viis Harry Kane külalised juhtima. Kodumeeskond oli mitmel korral lähedal viigiväravale, aga heade tõrjetega paistis silma Paulo Gazzaniga.

Liverpool jõudis sihini 55. minutil tänu Jordan Hendersoni tabamusele. Võõrustajatele tõi võidu Mohamed Salah, kes realiseeris 75. minutil penalti.

Neljamängulise võiduta seeria lõpetas Manchester United, kui võõrsil alistati 3:1 Norwich. Unitedi viis juhtima Scott McTominay, tabamuseni jõudsid veel Marcus Rashford ja Anthony Martial. Kusjuures nii Rashford kui Martial eksisid korra ka penaltil. Norwichi auvärava eest hoolitses Onel Hernandez.

Londoni Arsenal mängis kodus Crystal Palace'i vastu maha kaheväravalise eduseisu. Londoni klubi juhtis juba 9. minutiks tänu Sokratis Papastathopoulose ning David Luizi tabamustele 2:0. Luka Milivojevici ja Jordan Ayew väravad tõid Palace'le viigipunkti. Sokratis viis 86. minutil Arsenali taas juhtima, aga videkohtunike süsteem VAR tühistas kreeklase teise värava.

Liverpool jätkab tabeliliidrina, olles 10 kohtumisega saanud kirja 9 võitu ja 1 viigi. Manchester United tõusis võiduga seitsmendale kohale, Londoni Arsenal jätkab viiendal real.