Eelmisel hooajal Tottenhami edus suurt rolli mänginud Wanyama on tänavu põlveprobleemide tõttu osalenud vaid kahes liigamängus. Samuti põlvevigastusega kimpus olev Dembele, kes reisis küll nädala keskel Madriidi Meistrite liiga mängule, ei saanud koduklubi Realiga viigimängus aidata ega osale ka Liverpooliga kohtumises.

Kahe võimsa poolkaitsja eemalejäämine tähendab, et Spursi peatreener Mauricio Pochettino usaldab ilmselt keskväljale taas inglased Eric Dieri ja Harry Winksi.

Liverpool peab ülehomme hakkama saama vigastatud Sadio Mane, Adam Lallana ja Nathaniel Clyne`ita. Nende peatreener Jürgen Klopp avaldas tänasel pressikonverentsil, et võrreldes hiljutise 7:0 võidumänguga Maribori vastu on Tottenhamiga kohtumiseks platsil tagasi kapten Jordan Henderson. Kas muudatusi tuleb ka keskkaitses, mis annaks võimaluse Ragnar Klavanile, sakslane ei avaldanud.

Tottenham on hetkel Inglismaa meistriliigas Manchesteri klubide järel kolmandal kohal 17 punktiga, Liverpool jagab 5.-8. positsiooni 13 silmaga.