"Klavan Impresses" ehk "Klavan avaldas muljet" on alapealkiri, mis juhatab sisse loo, kus tuuakse välja kümme tähelepanekut seoses Liverpooli kolmemängulise USA turneega. Esimeses tähelepanekus, kus teemaks just eestlase esitused, kirjutatakse järgnevat:

"Augsburgist toodud Ragnar Klavan polnud mängija, kelle üleminek oleks pannud Liverpooli poolehoidjad rõõmust hüppama. Ometi on eestlane sulandunud meeskonda hästi, kombineerides kaitsemängu südames edukalt nii oma vasaku jala kui agressiivse ja julge mängustiili.

Joel Matipi ja Mamadou Sakho osalemine hooaja avamängus Londoni Arsenali vastu on ebatõenäoline, mis tähendab, et Klavan peaks Arsenali kodustaadionil Emiratesil Dejan Lovreniga taas keskkaitseduo moodustama.

Kui veel mõned nädalad tagasi võisid (meeskonna poolehoidjad) peljata Klavani võimalikku alustamist Arsenali vastu, siis nüüdseks on 30-aastane mängija oma esitustega tõestanud, et ta on vägagi võimeline suurele areenile astuma."

Veel enne 14. augustit ja tõenäolist debüüti oma pikaaegse lemmikmeeskonna Arsenali vastu kuulub Klavan ilmselt algkoosseisu ka Liverpooli viimases hooajaeelses kontrollkohtumises Barcelona vastu. Mäng peetakse laupäeva õhtupoolikul Wembley staadionil.