Tottenham domineeris mängu, kuid ei suutnud väravat lüüa kuni 59. minutini, mil Harry Kane kodumeeskonna 22. pealelöögi lõpuks tabamuseks vormistas. Spursi võimutsemisest räägib ilmekalt ka pallivaldamisprotsent 73,8 %. Mängu lõpuks kogunes pealelööke 31.

See oli Inglise koondise ründajale 51. Premier League'i värav 91 mängu jooksul. Matš lõpus sai Kane võika hüppeliigesevigastuse, mille eest saadeti teise kollase kaardiga duširuumi Sunderlandi poolkaitsja, belglane Adnan Januzaj. Kane lonkis väljaku äärde, kus ta kanderaamile tõsteti.

Lisaks Kane'ile teeb Tottenhamile muret poolkaitsjate Eric Dieri ja Mousa Dembele seisukord, kes mõlemad teisel poolajal näiliselt reie tagalihasevigastusega välja vahetati.

Sunderlandile oli see neljas kaotus viie mängu jooksul, mis tähendab, et endise Manchester Unitedi lootsi David Moyesi käe all pole nad veel liigas võitu saanud.

Sunderland peab seisu viisakana hoidmise eest suure kummarduse tegema 22-aastasele väravavahile Jordan Pickfordile, kelle tõrjed Tottenhami väravasajul juhtuda ei lasknud.

Teised tänased tulemused:

Watford - Manchester United 3:1
Crystal Palace - Stoke City 4:1
Southampton - Swansea 1:0

Tabel: 1. Manchester City 15 punkti, 2. Everton 13, 3. Tottenham 11, 4. Arsenal 10, 5. Chelsea 10, 6. Liverpool 10, 7. Manchester United 9.