Näiteks Inglismaa ekskoondislane Jermaine Jenas leiab, et viimasest seitsmest mängust viis kaotanud Manchester United tegi Solskjaeri palkamisel vea.

BBC Radio 5 Live küsimusele, kas Solskjaer oli õige valik, vastas Jenas: "Ei. Ma tundsin kohe, et see on emotsionaalne valik, kuid igas äris tuleb selliseid otsuseid teha loogiliselt ja külma peaga pikaajalisi eesmärke silmas pidades."

"Üks asi, millest United peaks üle saama, on "Manchester Unitedi viisi" tegemisest. See, mida Sir Alex Ferguson tegi, oli väga unikaalne ning klubi on olnud talle mantlipärija leidmisel suurtes raskustes. Kui Pep Guardiola tuli Manchester Citysse, siis ta hakkas asju tegema nii, nagu tema tahtis, mitte ei üritanud teha nii nagu Mancini ja Pellegrini meistritiitlit võites. Jürgen Klopp tegi sama Liverpoolis - tal on oma stiil. Ma arvan, et United ei peaks üritama iga hinna eest leida uut Fergusoni. Oluline on leida uus identiteet. Mourinho üritas seda, kuid klubile see ei sobinud." jätkas Jenas.

Detsembris Jose Mourinho asemele toonud Solskjaer võitis üheteistkümnest esimesest mängust kümme, kuid viimastel nädalatel on meeskonna suurepärane hoog hakanud raugema.

Eile võttis norrakas esmakordselt kriitiliselt sõna ka oma mängijate aadressil. "Olen õppinud oma meeste kohta siin veedetud kuude jooksul palju. Enamik neist on oma suhtumisega mulle muljet avaldanud," sõnas Solskjaer. "Siiski on ka mängijad, kes tuleb maa peale tagasi tuua. Tuleb meelde tuletada, mis seisus me hetkel oleme."

Sel nädalal Meistrite liigast välja langenud Unitedil seisab homme ees ülioluline Premier League`i võõrsilmäng Evertoniga. Kui klubi tahab esineliku koha eest võitlust jätkata, vajavad nad kindlasti punktilisa.