Enne eilset derbimängu teatas Unitedi ekskapten Roy Keane, et tema lemmikmeeskonnas on endiselt liiga palju "hooplejaid", kes ei suuda klubi tagasi tippu aidata, kes jätsid Jose Mourinho bussi alla ja "teevad sama ka Olega".

Kui Solskjaerilt mängu järel Keane`i teravale sõnavõtule kommentaari küsiti, vastas norralane: "Mul on Roy`ga suurepärased suhted ja ma hindan tema arvamust kõrgelt. Me oleme Cityst kõvasti maas ja minu töö on tagada, et kui me hooajaeelselt ettevalmistuselt tagasi tuleme, on meil klubis õige suhtumine. Teistmoodi pole see mõeldav. Kui sa oled Manchester Unitedis, siis sa pead mõistma suurt vastutust ja kohustust."

"Oleme hetkel seal, kus oleme. Samm-sammu haaval peame näitama, et liigume õiges suunas. Me ei saa pikki aastaid kiduneda," jätkas norralane.

Solskjaer alustas Unitedi karjääri hiilgavalt - võites ajutise peatreenerina 19-st mängust 14 -, kuid pärast kolmeaastase lepingu sõlmimist on United kaotanud seitsmest mängust viis.

City peatreener Pep Guardiola oli mõistagi üliõnnelik, et tähtis võit tõstis nad taas punktiga meistriliiga liidriks. "Tulla siia Inglismaa viimase 20-30 aasta kõige prestiižikama klubi koduväljakule ning võita kolmas kord järjest ja seda suure pinge all, on lihtsalt fantastiline. Me ju teadsime, et kaotuse korral on kõik kadunud. Mängijad on tohutu tunnustuse ära teeninud selle eest, mida nad on tänavu korda saatnud," kiitis hispaanlane oma hoolealuseid.

Kui Man Cityl jääb veel mängida võõrsil Burnley ja Brightoni ning kodus Leicesteriga, siis nende ainsal ohustajal Liverpoolil seisavad ees kodumängud Huddersfieldi ja Wolverhamponi ning võõrsilmäng Newcastle Unitedi vastu.