Wolves ei pidanud sealjuures otsustavaks osutunud kohtumises ise mängimagi: neile piisas sellest, et tabelis kolmandal kohal olev Fulham tegi kodus Brentfordiga viigi ning langes seega matemaatiliselt Wolvesist püüdmatusse kaugusesse.

Kõigi eelduste kohaselt saab Wanderers enda nimele ka esiliiga võidu: neli vooru enne hooaja lõppu on nende edu teist kohta hoidva Cardiff City ees üheksa punkti.

Wolverhamptoni klubi on viimastel aastatel tekitanud kõvasti furoori: hiinlastest omanike abil pingutatakse teistest esiliiga tiimidest tunduvalt suuremat rahalist musklit, superagendi Jorge Mendesi abiga on aga tiimi toodud ports noori ja andekaid Portugali mängijaid, kellest näiteks Ruben Neves on jõudnud ka A-koondisesse ning sõidab suure tõenäosusega ka suvisele MM-ile. Portugallane on ka tiimi peatreener Nuno Espirito Santo.

Esiliigast pääseb otse Premier League'i kaks paremat, kolmas tõusja selgitatakse välja play-off'is, kus mõõtu võtavad 3., 4., 5. ja 6. koha tiimid. Teise otsepääsme peamiseks kandidaadiks on hetkel Cardiff City, kuid võimalused on olemas ka Fulhamil ja Aston Villal. Viiendal ja kuuendal kohal asuvad hetkel Middlesbrough ja Millwall, ent lootused play-off'i pääseda on ülitiheda tabeliseisu tõttu veel viiel meeskonnal - Derby Countyl, Preston North Endil, Sheffield Unitedil, Brentfordil ja Bristol Cityl.