Iirlane Roy Keane, kes mängis Unitedi eest aastatel 1993-2005, sõnas Fergusoni valitsemisaja kohta sapiselt: "Inimesed räägivad Fergusoni oskusest inimesi juhtida... Ärge tehke nalja. Kus oli klubi, kui lahkus Bryan Robson, kui lahkus Steve Bruce. Kaks suurepärast Unitedi legendi ja teenrit, mulle ei meeldinud, kuidas neid koheldi."

Lisaks peab sõnakas iirlane müüdiks arvamust, et Ferguson tegi kõike Manchester Unitedi huvides. "Tema poeg Darren mängis klubis ja sai meistrivõistluste medali. Ta oli suure õnnega koos... Fergusoni vend oli pikki aastaid Unitedi peaskaut. Olen üllatunud, et ta (Ferguson) oma naisele klubis töökohta ei hankinud," ironiseeris 48-aastane Keane.

Iiri vutilegend tunnistas ühtlasi, et ta pole alates 2005. aastast, mil ta Unitediga vastastikusel kokkuleppel lepingu lõpetas, kordagi Fergusoniga suhelnud.

Keane`i peetakse oma põlvkonna üheks paremaks poolkaitsjaks. Näiteks brasiillane Pele valis 2004. aastal kuulsa iirlase maailma kõigi aegade 100 parema vutimehe hulka.