„Ma võidan praegu võitlust koroonaviirusega,“ rääkis Reina Itaalia väljaandele Corriere dello Sport. „Kõige keerulisemal hetkel ei saanud ma enam hingata. Ma jooksin lihtsalt õhust tühjaks. See oli minu senise elu kõige hullem olukord.“

„Ma olen hea meelega kodus karantiinis. Minuga koos on abikaasa Yolanda, meie viis last ning veel kaks sugulast. Maja on suur ja meie kodus ei ole üksindusel kohta,“ lisas ta.

„Esimeste sümptomite ilmnemise järel olin ma väga väsinud. Tõusis palavik, mille kõrval oli kuiv köha ning pidev peavalu,“ rääkis puurilukk. „Hirmu tundsin ainult ühel korral. See oli hetk, kui sain aru, et ma ei saa hingata. See oli minutite pikkune hirm. Minu kõri justkui sulgus.“

Reina sõnul hakkas ta end kehvemalt tundma nädal aega varem. Juba seejärel võttis ta tarvitusele ennetavad meetmed. Seda kõike tegi ta olukorras, kus talle ei olnud testi tehtud.

Aastatel 2005 kuni 2014 Liverpooli eest 396 kohtumist pidanud Reina on esindanud veel FC Barcelonat, Villarreali, Napolit, Müncheni Bayernit, AC Milani ning nüüd Aston Villat.