Seni vaid positiivseid hinnanguid teeninud Klavanit ei peetud küll Burnley vastu Liverpooli meeskonna halvimaks meheks, kuid oma koguse kriitikat teenis Eesti koondise kapten sellegipoolest.

Liverpool Echo andis eestlasele kümnepallisüsteemis hindeks 5. Sellest madalamat hinnet ei teeninud keegi, kuid sama pulga peale asetati veel seitse pallurit. "Tema sööt avaväravale eelnenud olukorras polnud kõige parem ning teise värava juures kaotas ta Defourile 50-50 võitluse. (Burnley ründaja) Gray valmistas talle regulaarselt probleeme," seisis hinde iseloomustuseks.

Pisut rohkem seinast seina hindeid jaganud thisisanfield.com andis Klavanile hindeks 4. Madalama hinde (3) sai vaid Giorginio Wijnaldum, "neljaga" hinnati veel ka Nathaniel Clyne'i, James Milnerit, Jordan Hendersoni ja Roberto Firminot.

"Kui Arsenali vastu nägi ta kaitseliinis välja väga hea ja kindel, siis Burnley vastu tulid välja Klavani puudujäägid. Teise värava juures ei suutnud ta kahel korral teha võrdlemisi lihtsat taklamist ning nagu ka Clyne, ei jätnud ta kogu mängu jooksul väga kindlat muljet. Ta peaks edaspidi olema varumängija ning Gray andis talle ühe õuduste pärastlõuna."