Pogba maksis Rottweileri kutsika eest 15 000 naela (17 000 euro), kirjutab Inglismaa ajaleht The Sun. Koera koolitati spetsiaalses firmas Chaperone K9, mille klientide hulka kuuluvad veel kaks Manchesteri Unitedi jalgpallurit: Marcus Rashford ja Phil Jones.

The Suni teatel otsustas Pogba oma maja ja pere kaitseks koera osta, sest on sel hooajal Unitedi fännidelt korduvalt ähvardusi saanud. Näiteks 28. augustil sodisid siiani tuvastamata isikud Manchester Unitedi treeningbaasi sissepääsu juurde kirja “Pogba, välja!”. Pärast 19. augustil toimunud Inglise meistriliiga mängu Wolverhamptoniga, kus Pogba jättis penalti realiseerimata, solvati prantslast teravalt sotsiaalmeedias.

Kuigi Pogba valiti mullu Premier League`is hooaja sümboolsesse koosseisu ja oli üks Unitedi parimaid mängumehi, polnud tema suhted fännidega ka siis kuigi head.

Ole Gunnar Solskjaeri juhendatav United on alustanud tänavust hooaega kahvatult - nad on kaotanud kuue vooruga juba kaks mängu ning hoiavad koduliigas alles 8. kohta.