Brewitti sõnul juhtus see peatreeneri Jürgen Klopi esimesel hooajal - 2015/16 -, kui meeskonnal oli enne FA karikamängu Exeteriga suur keskkaitsjate kriis.

23-aastane Brewitt tunnistas, et vigastas siis treeningul Daniel Cleary`t, et ise koosseisu pääseda.

"Mis iganes vaja läinuks, ma oleksin seda teinud. Kui see tähendas kellegi vigastamist ja suhete rikkumist, siis olin selleks valmis," sõnas Brewitt Football Journeys podcastis.

"Ma lihtsalt tahtsin nii väga Liverpooli eest mängida. See oli kõik, mida ma tahtsin," lausus keskkaitsja, kes oli Liverpooli noortemeeskonna kapteniks, kui võideti noorte FA karikas.

"Seadsin end treeningul tema (Cleary) vastu ja tegin halva vea. See pole asi, mille üle ma oleksin väga uhke. See juhtus nädal enne Exeteri mängu," meenutas Brewitt. Kaks järgmist nädalat pidi Cleary käima karkudel.

Brewitt tunnistas, et vigastas klubikaaslast tegelikult asjata, sest ta ei teadnud, et Klopp kavatses Exeteri vastu keskkaitses mängitada hoopis vasakkaitsjat Jose Enrique`t. Lisaks kutsus sakslane siis laenult tagasi Tiago Illori.

Eesti koondislane Ragnar Klavan sel hooajal Liverpooli veel esindanud. Klopp ostis eestlase meeskonda 2016. aasta suvel Augsburgist 4,5 miljoni naela eest.

Cleary mängib hetkel Iirimaal Dundalki klubis. Brewitt, kes ei pääsenudki kunagi Liverpooli põhikoosseisus väljakule ega isegi varumeeste pingile, esindas viimati Inglismaa neljanda liiga klubi Morecambe`i, kust ta suvel lahkus.