Kuna Manchester United piirdus täna kõrgliiga viimase meeskonna Huddersfieldi vastu 1:1 viigiga, lõpetavad nad Premier League`i ilmselt alles kuuendal kohal. See tähendab, et Meistrite liigasse neil asja ei ole, kuid Euroopa liigas oleks tagatud automaatne koht alagrupiturniirile.

Kui aga Watford suudab 18. mail peetavas Inglise karikafinaalis Manchester City alistada, jõuavad hoopis nemad otse alagrupiturniirile ning Manchester United peaks mängima Euroopa liigas ka eelringe, mis algavad juba juulikuus. See oleks kindlasti Ole Gunnar Solskjæri hoolealustele eriti ebameeldiv perspektiiv. Hetkeseisuga on United selleks ajaks planeerinud hoopis suured rahaturneed.

Näiteks 20. juulil peaks United Singapuris kohtuma rahvusvahelisel Champions Cupil Milano Interiga, 25. juulil Shanghais sama turnee raames Tottenham Hotspuriga ja 3. augustil Cardiffis AC Milaniga.

Kui uskuda ajalehte Daily Mail, ootab kõiki Manchester Unitedi jalgpallureid alates suvest ka 25%-line palgakärbe, sest meeskond ei pääsenud Meistrite liigasse.