Viimati saadi Meistrite Liiga veerandfinaalis võõrsil Barcelonalt kindel 0:3 kaotus. Kahe mängu kokkuvõttes pääses Kataloonia tippklubi edasi skooriga 4:0. Lisaks langeti konkurentsist FA karikasarjas, kui veerandfinaalis jäädi alla Wolverhampton Wanderersile. Premier League'is on taas langetud kuuendale kohale.

"Olen õppinud oma mängijate kohta siin veedetud kuude jooksul palju. Enamik neist on oma suhtumisega mulle muljet avaldanud," sõnas Solskjaer.

"Siiski on ka mängijad, kes tuleb maa peale tagasi tulla. Tuleb meelde tuletada, mis seisus me hetkel oleme," tunnistas norralane. "Enamus mängijatest teavad, et nad suudavad pingutades paremini mängida."

Solksjaer ei soovinud täpsustada, missuguseid mängijad ta silmas pidas oma kommentaariga. Küll aga tunnistas Solskjaer, et on rääkinud mitme jalgpalluriga, sealhulgas prantslasest ründaja Anthony Martialiga.

"Olen rääkinud ka Anthony Martialiga. Rääkisin mängijatega individuaalselt ja nad teavad, mida neilt ootame," lisas Solskjaer. "Martial teab, et usume temasse. Kõik meie mängijad peavad suutma meeskonna eest endast kõik andma, et Unitedis püsida. Martiali olukord ei erine meie teistest ründajatest nagu Marcus Rashford, Romelu Lukaku ja Alexis Sanchez."

Märtsis Unitediga pikemaajalise lepingu sõlminud Solskjaer kommenteeris ka tulevikuplaane ja teatas, et suvel plaanitakse meeskonda mitu uut mängijat tuua.