Pärastlõuna alustuseks pidasid tõelise põnevusmatši maha seni väravata olnud Cardiff City ja Arsenal. Cardiff suutis küll kahel korral seisu viigistada, ent Arsenali klass jäi lõpuks peale - Shkodran Mustafi, Pierre-Emerick Aubameyangi ja Alexandre Lacazette'i väravad tõid Londoni klubile võõrsilt 3:2 võidu.

Pöörast hooaja algust jätkab aga Watford, kes on üle igasuguste ootuste nelja vooru järel täiseduga. Kui seni oli võidetud tabeli tagumise poole meeskondi, siis sedapuhku võeti koduplatsil Tottenham Hotspuri skalp - ning seda hoolimata sellest, et teise poolaja alguses jäädi Abdoulaye Doucoure ülimalt õnnetust omaväravast kaotusseisu. Troy Deeney ja Craig Cathcarti väravad pöörasid seitsme minutiga matši pea peale ning tõid Watfordile kõik kolm võidupunkti.

Lisaks Watfordile jätkavad nelja vooru järel täiseduga veel vaid Chelsea ja Liverpool.

Väikestest tagasilöökidest hoolimata sai võidu kätte ka hooaega keeruliselt alustanud Manchester United, kes oli võõrsil 2:0 üle Burnleyst. Romelu Lukaku kahe avapoolaja värava järel sai United teisel kolmveerandtunnil penalti, ent Paul Pogba soorituse suutis Joe Hart tõrjuda - mõned minutid hiljem saadeti aga otse punase kaardiga varakult duši alla Marcus Rashford.

Tulemused:

Cardiff City - Arsenal 2:3
45+2. Camarasa, 70. Ward - 12. Mustafi, 62. Aubameyang, 81. Lacazette

Watford - Tottenham Hotspur 2:1
69. Deeney, 76. Cathcart - 53. ov. Doucoure

Burnley - Manchester United 0:2
27., 44. Romelu Lukaku

Realiseerimata penalti: 69. Paul Pogba (Joe Hart tõrjus)
Eemaldamine: 71. Marcus Rashford

Tabeliseis: